otrdiena, 2012. gada 12. jūnijs

Intellego

Šī būs tāda kā reklāma, kuru bija doma nopublicēt jau sen, bet notiek tas tagad. Pirms vairākiem mēnešiem portālā draugiem.lv vinnēju 3 psihologa apmeklējumus! Tie, kas mani pazīst, zin, ka esmu kāra uz pašanalīzi un dažnedažādiem psihologu, terapiju utml. apmeklējumiem. Tas man vienmēr šķiet kā interesants un aizraujošs ceļojums sevī. Es zinu, ka ir ne mazums cilvēku, kas uzskata, ka pie psihologa utml. jāiet vai nu tikai tad, kad ir pavisam slikti vai arī nav jāiet nemaz. Es pie tiem nepiederu (vismaz šobrīd). Man šķiet, ka ir jācenšas dzīvot pēc iespējas kvalitatīvāk un ir dažādi veidi, kā to izdarīt. Un viens no tiem - psihologi / dažādie terapeiti (psiho-, mākslas - , mūzikas - u.c.). Lūk, bet tas, ko es vēlos pareklamēt savā blogā, ir konsultāciju firma INTELLLEGO. Mājaslapā arī dažādi interesanti rakstiņi sadaļā BLOGS. Enjoy! :)

2 komentāri:

  1. Nospiedošais vairākums cilvēku uzskata, ka psihologi ir naudas izspiešanas metode un tur iet tikai vājie, bet pēc patiesības rakāties sevī spēj tikai stiprais, jo ir jāatzīst tik daudz arī nevisai patīkamo lietu par sevi. Tāds mans nesenais secinājums, "cīnoties" ar apkārtējo viedokli, ka psihologs, psihoterapeits u.c. "psiho-" ir zemē nomesta nauda. Vieglāk ir to nekustināt un teikt, ka tikai vājie nespēj paši ar sevi tikt galā, netiešā veidā sev iegalvojot, ka "es tā nedaru, jo esmu stiprs cilvēks". Aizveru acis un esmu stiprs :) Vai arī otra galējība - meklēju vainīgos ārpus sevis.
    Tā kā lai viņi domā, ko grib, bet karavāna iet tālāk.
    Tu esi stipra!!!

    AtbildētDzēst
  2. Paldies, Maia, par komentāru. Pilnībā piekrītu Tavam uzrakstītajam. Vēl tikai gribu piebilst, ka stipra esi tieši Tu! Tieši šobrīd Tu esi ļoti, ļoti stipra! Turpini iesākto un rezultāts būs! :)

    AtbildētDzēst