sestdiena, 2012. gada 5. maijs

Angel-A

Pēc jaukas pastaigas gar jūru šovakar nolēmu, ka esmu pelnījusi noskatīties kādu filmu. Mana izvēle krita uz filmu "Angel-A", pie kuras tiku pavisam nejauši un par kuru iepriekš neko nebiju dzirdējusi. Filmas pirmo pusi skatījos nu tā..ar domu - ehh, diezgan jauka komēdija, mazliet var pasmieties, nu tā, tādam relaksējošam ne-domu vakaram diezgan atbilstoši. BET pats interesantākais sākās, kad filma jau bija pusē... Intrigai neko vairāk neteikšu, taču, ja nesanāk/negribas noskatīties visu filmu, tad "iemet aci" vismaz šajā mazajā piecminūšu klipiņā. Ja tas Tevi uzrunā, tad filma ir Tava! ;)

2 komentāri:

  1. Ui, Linda, liels paldies par atgādinājumu. Esmu šo filmu jau pirms krietna, krietna laiciņa skatījusies un man tā ļoooti patika, gan vizuāli, gan saturiski. Man ir aizdomas,ka man tā jāredz vēlreiz un tieši šajā pavasarī. Esmu tik priecīga, ka sūtu Tev buču :)))

    AtbildētDzēst
  2. Pirmkārt, man liels prieks, ka esi tik priecīga (ka pat nopelnīju buču)! ;)) Un, otrkārt, man prieks, ka esmu iedvesmojusi Tevi to noskatīties vēlreiz! Nudien laba filma! :*

    AtbildētDzēst